Massagesalon
Ruud

Aandacht​

Resultaat in het hervinden van uw balans mag een reden zijn om eens voor een massage van mij te kiezen. Genezing komt van binnen uit, maar soms vraagt uw systeem om een duwtje van buitenaf.
Ik durf te garanderen dat u door mijn massage verlichting vindt, en anders misschien wat begrip voor uw kwaal of vermoeidheid. Een verminderd functioneren is een roep om aandacht van uw lijf!
Alles wat aandacht krijgt kan groeien en / of bloeien. Aandacht is het belangrijkste ingrediënt van een goede massage...
Voor het Filmpje klikt U even op een van de filmpjes in het volgende hoofdstuk..
In mijn massages zijn indien gewenst, o.a. technieken terug te vinden van de acupressuur, Esalenmassage, Reiki, en Polariteitsmasssage.

Ontgiften is ook een belangrijk onderdeel van een goede massage.
Door massage wordt uw lichaam aangespoord om afval naar de uitscheidingsorganen te werken. Dus het echte opruimen gebeurt achteraf....vandaar dat ik iedereen een flesje water meegeef als aanmoediging van het uitscheiden.

Ik werk nu al weer ruim 10 jaar als zelfstandig masseur in Zwolle en al zeker 40 jaar heb ik massage als eerste hobby. In een warme ruimte bij mij aan huis wordt u gemasseerd, soms ook met warme stenen.  Ook kunt U gember-compressen vragen. Met moxa kunt U uw littekens (die vaak energiebanen verstoren) laten behandelen of gewoon extra energie op lege plekken...

Een instrument dat goed gestemd is geeft prachtige klanken en boeit de toehoorders.
Zo kan ook uw lijf door een massage opnieuw in balans worden gebracht.
Als U door mij gemasseerd wordt zal mijn intentie en de passie waarmee ik werk u mogelijk opvallen en goed doen. Mijn ervaring en een nog groeiende heldervoelendheid maken dat u zich in goede handen zult weten. Ik doe graag mijn best om U snel op uw gemak te laten voelen.
Dat dit me goed afgaat kunt u ook meermaals in mijn Gastenboek lezen.
Aandachtige aanrakingen maken dat u mee gaat in het voelen.
"Aandachtig aanraken" is ook telkens weer het thema van onze

massagedagen, avondjes, en  vroeger, onze massage,- weekenden of avond en dag workshops (31 keer, inmiddels!)

die ik met vriend Frans organiseer.meer hierover leest u in de daarvoor gereserveerde hoofdstukken, zie de rubriek workshops....
Mijn klanten worden indien gewenst, gemasseerd  o.a. met mijn kennis van de Chinese Geneeskunde. Mentale vermoeidheid van de organen wordt met veel succes behandeld.
Mede hierdoor gaan de organen zich weer beter van hun taken kwijten. Met andere woorden, uw lichaam hervindt zijn of haar vitaliteit!
Uw aandacht wordt gevraagd voor gevoelige plekjes in uw lijf. Mocht er zich een pijnlijke streek melden en vragen om wat meer dieptemassage dan kunt u mij aanmoedigen hier iets meer te doen.
Aan het eind van een massage kunt U nog wat polariteitshandelingen beleven, waardoor energieen weer herverdeeld worden.
Ook voor massages met een therapeutisch nivo kunt U bij mij terecht.  Hieronder versta ik het samen kijken naar losgekomen emoties. Als u zich veilig voelt dan kan dit heel goed.
Ik heb al vele bijzondere ervaringen hierin mee mogen maken.
Een massage van  90 minuten  heeft  mijn voorkeur omdat je nu eenmaal even tijd nodig hebt om aan te komen en aan elkaar te wennen. Daarna kan er ongelooflijk veel gebeuren.
Voor een massage begint vraag ik  U  naar wat U als klant nodig denkt te hebben en we overleggen even wat U wilt, waar aan gewerkt mag worden. Een massage bij U thuis heeft het voordeel dat U na de massage in uw roes kunt blijven .
Voor deze extra service reken ik dan een reële onkostenvergoeding, zie de rubriek: " tarieven".
Schroom bij twijfel niet om mij te bellen of een mail te sturen en te horen of te lezen wie ik ben en waar ik voor sta.

Mijn nummer:  Ruud Buijs,  0615842428, of (liever) 0388888803  (mijn vrouw heeft altijd oog op de agenda, ik niet als ik onderweg ben...)
Een mail heeft hierbij altijd mijn voorkeur : info@massagesalonruud.nl

Een afspraak maken

liefst een mail, stuur uw vraag naar:

info@massagesalonruud.nl

 

 

Ook kunt U ons bellen op : 0388888803,  U treft dan waarschijnlijk mijn vrouw, die meestal ook zicht heeft op mijn agenda...Indien niet thuis kunt U altijd inspreken.

Per email vind ik het handigst, Ik kan dan reageren op een voor mij geschikt moment.

Hotelmassages

ontspanning door een mooie touch

Met mijn (in comfort) onovertroffen tafel kom ik met plezier naar een hotel om daar de gasten die hierom vroegen een eerbare degelijke of heerlijke massage aan te bieden, geen erotiek.
Ik garandeer dat ook hotelgasten in goede en betrouwbare handen zullen zijn.  Respectvolle massages en tevreden mensen zijn mijn doel.
Indien gewenst kom ik eventueel met een tweede masseur.

mijn tarieven: € 60,- / uur, plus een voorrij-vergoeding ( in Zwolle) van € 25,- voor alleen mijzelf, of € 40,- voor twee. ( twee mensen,tegelijk een uur dus voor  € 160,-, twee keer 90 min.tegelijk voor € 190,-, of achter elkaar door één masseur voor € 175,- ) 

Indien een hotelgast ervoor kiest om bij mij in mijn salon te komen wil ik wel halen en terugbrengen voor € 40,-.( in Zwolle) Dan geldt voor de massage het normale tarief, € 50,- per uur pp., of € 65,- voor 90 min. de ophaalservice blijft voor meerdere personen gelijk. Buiten Zwolle hanteer ik een formule om de reiskosten te berekenen, ook afhankelijk van het aantal massages op locatie. Meer hierover in een gesprek. Het voordeel van een massage in mijn salon is dat de salon een heerlijk verwarmde of gekoelde ruimte is, met een stil muziekje, voorverwarmde olie en stenen, kortom een bijzondere ambiance.

Ik spreek vloeiend Engels en Duits, en zelfs een beetje Frans..
Heel graag beantwoord ik vragen die misschien nog rijzen....
Butlers en/of receptionisten kunnen bij mij een keer met een flinke korting komen zodat ze weten wat ik bied. Voor mij belangrijk, want zij zullen de eerste zijn die misschien bij iemand kunnen opperen eens een massage te overwegen.

Vaderdagkado

Ook hier een mogelijkheid om een mooi present te geven!

Net als Moeder kan ook vader wel eens wat extra energie gebruiken en dat is wat ik aanreik.
De condities voor het vaderdagcadeautje zijn uiteraard gelijk aan die van de moederdag.
Ook grote papa's kunnen enorm genieten als zij zich even zacht durven te maken.
Ik durf te beweren dat ik ook ongelovige thomassen enthousiast zal krijgen.
Ook voor de papa's wil ik attenderen op de duo mogelijkheid...Ofwel je komt samen met je vader of partner....

Argan : wonderolie

Een opwaardering van uw massage!

Argan olie is een nog vrij onbekend prachtig product uit zuid Marokko. Met zijn unieke samenstelling, o.a. geperst uit de vruchten van de Argan Boom (Argania Spinosa) is deze wonderolie een weldaad voor uw lijf, zeker als aanvulling van mijn warme handen! Deze olie stimuleert de bloedcirculatie, verlaagt het cholesterolgehalte en bevordert de fysieke weerstand. Het wordt veelvuldig het marokkaanse vloeibare goud genoemd, vooral dankzij z'n therapeutische eigenschappen. Als aanvulling op mijn massage waardeer ik deze eigenschappen dan ook zeer, en voel me vereerd ook dit product nu in huis te mogen hebben. De olie is rijk aan essentiele vetzuren,verschillende anti-oxidanten,Vitamine-E,en eiwitten met een hoog moleculair gewicht. Mede dankzij deze komponenten voedt, kalmeert, en versoepelt Argan olie uw huid. Deze edele olie kan zelfs toegepast worden op het babyhuidje, en ook in de keuken is het een smaakvolle mogelijkheid, met een lichte notensmaak. Ook haarverzorging is byzonder met deze olie. Pijnlijke spieren, stijve gewrichten en ontstekingen worden vrolijker van een massage met dit Marokkaanse product. Als U met dit kostbare product gemasseerd wenst te worden reken ik een kleine extra vergoeding, ik verwacht hier begrip voor.

Gezondheid info


Belangrijke factoren die onze gezondheid mede bepalen

Naast een gezonde voeding en een sterke genetische aanleg is het belangrijk dat we letten op onze leefwijze. Sporten we wel eens, nemen we tijd om te ontspannen,zodat lichaamscellen kunnen regenereren.
Slapen of rusten we genoeg? Ook niet onverstandig eens stil te staan bij onze emotionele stress, hoe gaan we om met emoties?  (een van de mede oorzaken van burn-out....)
Verder is er nog mentale stress, hoe is ons zelfbeeld, waarheen dwalen de gedachten, wat is onze (geloofs) overtuiging...
Tot slot onze omgeving, is er veel elektrosmog, luchtvervuiling? Waar bewaren we onze mobiel?
Nog even wil ik aantippen om eens stil te staan bij de aandacht en kwaliteit van je ademhaling... hier is echt heel veel te winnen....
Loop je wel eens op blote voeten? in het bos?
Hiermee zullen er veel reflexologiepunten geactiveerd worden...
Wel eens een kneips voetenbad genomen? Ga je wel eens naar een sauna?   ontgiften noem ik dat...
En tot slot een massage...een heerlijke vorm van bewust worden hoe het met je gaat, waar sta je nu?
In ieder geval heeft het je aandacht, anders zat je dit stukje niet te lezen....het begin is er!
commentaar, of aanvullingen welkom!
tot mails, bels of ziens!

Hartelijk kado

masseren leren of ondergaan..

voor € 30,- verwen ik als cadeau uw valentijn, partner, moeder, vader etc. een half uur, en voor € 40,-   werk ik 3/4 uur. Eventueel is de salon ook zonder mij te huur, zodat U zelf aan de slag kunt ( met massage....)....vraag me naar de mogelijkheden...

twee tegelijk kan dus ook, zie de rubriek:   Duo massage

Uw pijnbestrijding

Graag kijk ik even met u mee...

Pijn is een middel waarmee uw lijf aangeeft dat er iets moet veranderen.De chinezen hebben de regel: Pijn is stagnatie van Chi. Hiermee wordt bedoeld dat daar waar uw energiestroom niet volledig kan zijn er probleemplekken zich melden. Vaak bent u zich er niet van bewust en dan kan het verdienstelijk zijn om er eens door iemand anders  naar te laten kijken. Hoeveel pijn heb je nodig?
Voor sommigen klinkt dit confronterend, voor anderen als ...koek, maar er zijn er toch al een aantal hier geweest die vol lof waren en blij... niet voor iedereen ben ik een verlosser natuurlijk...
Graag misschien tot een keer...
o ja, no cure no pay, m.a.w.,mocht mijn interesse U niets opleveren dan hoeft U hier geen betaling te doen....

Massagedag

Voor ervaren masseurs, en ook nieuwkomers in aanraakland
 

U kunt  bij onze massagedag een van de deelnemers zijn en U laten begeleiden in het ontdekken van het feest van aandachtig aanraken.

5-6 september, 2014, vrijdag,17.30u tot en met de zaterdag, 20.00u.

Lees misschien verder bij de workshop pagina,

hartegroet,

Ruud

Liever een vrouw

liever toch een goede vrouwelijke masseur?

In zwolle zuid kunt u nu ook boeken bij een collega van mij die masseert met handen die mij ook mogen doen....de eerste keer echter altijd in mijn salon....
Bij Maureen op tafel kunt u een goede massage ontvangen waar ik volledig achter sta, en hiervoor ook mijn site wil aanwenden. Maureen masseert stevig en/of met de volle aandacht en gevoel zoals u dat van een goede masseur mag verwachten, èn liefdevol, net zoals U bij mij verwacht... Haar handen gloeien tijdens de massage dus aan energie geen gebrek!

Maureen begeleidt ook zwangere dames :
Zwangerschapsmassage is een holistische massage (met aandacht voor moeder en kind). Na een intake is er o.a. aandacht voor fysieke en mentale ontspanning en het opbouwen van vertrouwen voor een zo ontspannen mogelijke bevalling. Technieken die worden gebruikt zijn o.a. intuitieve oliemassage, pulsing, stretchingtechnieken, eventueel ademhalingsoefeningen en/of geleide meditatie en houdingscorrectie.

Bij Maureen kost het
60 min. € 50,-  
90 min. € 65,-
30 min. € 30,-
45 min. € 40,-

Een afspraak met haar kunt U rechtstreeks bij haar boeken via mail: mdevries66@home.nl
Maureen is beëdigd Cesar Therapeut, en inmiddels ook nog afgestudeerd voor kruidengeneeskunde, en heeft dus vanuit die hoek ook nog iets aan te reiken....
Eventueel kunt U ook met haar afspreken in mijn salon, of hier een duo ondergaan en samen met een vriend of vriendin een heerlijke avond of middag hier beleven.
Uiteraard nodig ik U uit om ook na afloop van een massage van haar (indien u dit leuk vindt) een paar zinnetjes achter te laten in ons gastenboek, zodat meer mensen kennis kunnen nemen van wat er via Massagesalonruud in Zwolle, zoal te vinden is.

Gefelimasseerd!

Een massagekadobon van massagesalon Ruud,een ultiem leuk Zwols kado!
23-07-2009

Met de kadobonnen zijn inmiddels honderden mensen verrast, en ik heb de indruk dat dit altijd een bijzondere ervaring was voor deze ontvangers.

De bonnen zijn voor ieder bedrag te koop, de tijden verschillen naargelang het bedrag dat besteedt wordt.

Ik hanteer tegenwoordig de prijzen volgens het tarieftabelletje, zie de betreffende rubriek svp.

U kunt de bon(nen) bestellen en na overmaking met kennisgeving van uw adres stuur ik 'm (ze)  naar u op.  

Een massage bij de ontvanger thuis kan ook, zie voor de prijzen even mijn rubriekje : Tarieven

 

Duo massage hier

Met z'n tweeën tegelijk een massage boeken is ook een mogelijkheid om een heerlijke ochtend, middag  en/ of avond te hebben bij mij in de salon.
Ik zorg dan voor een tweede masseur.( of euse).

Een mini cursus samen is ook mogelijk. Ook kunt u twee modellen meebrengen, of ik vraag even een stel. Ik begeleid U dan en faciliteer.
Ook bied ik zelf een overnachtingsmogelijkheid, indien gewenst; sinds febr. 2012 hebben we ook twee slaapplekken voor vrienden op de fiets en dus ook voor klanten.
Prijzen in overleg, vraag naar de kosten en de mogelijkheden, liefst eerst via een email.....info@massagesalonruud.nl
mocht U van ver komen dan is hier ook een overnachtingsmogelijkheid....

Moederdagkado

kado aan je moeder, kom op!


Laat mij je helpen je moedertje te verwennen....
30 min. voor € 30,-
45 min. voor € 40,-
60 min. voor € 50
90 min. voor € 65,-

Eventueel komen jullie samen voor een duo-massage.
Hierdoor wordt de drempel misschien een stuk lager en is er plezier voor 2.
Eigenlijk voor 4 want mijn collega en ik vinden de duo's ook erg leuk om te doen.
Jullie worden dan tegelijk in de salon gemasseerd door twee masseurs. Het is leuk de ander te zien of horen genieten, terwijl je zelf ook een feestje beleeft.

© U

Kinderen masseren

Het is ook mogelijk om uw kind in de salon te laten masseren.
Ik heb een mate van fijngevoeligheid ontwikkeld die open staat tijdens de massage van uw kind.
Kinderen kunnen net als de volwassenen ( en volgens mij nog wel méér!)  erg veel baat hebben om eens wat dichter bij hun gevoel gebracht te worden en meestal ook bij een stukje rust.]
Tot 16 jaar reken ik € 28,-  voor 45 min,  € 20,- voor 30 min.
Afhankelijk van uw verzekering is misschien ook een gedeeltelijke vergoeding mogelijk.
Als ouder zult u ook veel kunnen opsteken en misschien zelf ook een eerste stap in massageland willen zetten onder mijn begeleiding.
Onze salon is er groot genoeg voor, om ook eventueel twee kinderen tegelijk te masseren, of ouder en kind.....  Zie de rubriek duo-massages...
voor meer info even bellen of nog liever eerst mailen.....
Ik sta altijd open voor vragen of suggesties en ben graag tot uw dienst!

Half indonesisch

onze Patrick met een mooie rust en aandacht...

Tja, ook deze jongeman is inzetbaar bij mij, in mijn salon.
Ik kan hem van harte aanbevelen....mede door zijn jonge leeftijd is hij een gezien masseur bij de jongelui. Toch hebben zijn handen een oer-wijsheid en invoelingsvermogen waardoor ik hem ook graag hier presenteer. Ik wil de inwoners van Zwolle hem niet onthouden, zeg maar.
Ik heb ook al meerdere duomassages samen met Patrick mogen doen en zeer tevreden klanten waren het resultaat van onze massages. Voor een afspraak bij hem meldt u zich bij mij, dan vraag ik Patrick u te bellen of te mailen voor een afspraak, of ik stuur uw mailtje door naar hem.

RSI visie

resultaat is wat u zoekt en wat ik denk te kunnen bieden...

Ik heb deze pagina toegevoegd om de google zoekmachine te helpen mij te vinden. Daarna is de volgende zet aan U. Kom een keer, geen resultaat, geen betaling....
Dit durf ik aan te gaan door de vele positieve reacties die mij inmiddels hebben bereikt.

Rsi is het gevolg van een regelmatig verkeerde manier van omgaan met uw lijf, soms is het verhelderend om van een ander te horen wat U kunt leren......

Graag tot mails....of een belletje...

Massageparty

een of twee masseurs aan huis voor een groepje

Overweeg eens om een party te organiseren waarbij een massage een van de verwenmogelijkheden is voor uw vrienden of vriendinnen.

Ik kom dan met een of meerdere tafels,eventueel een tweede of meerdere masseurs, en U regelt wat lekkers en of activiteiten.Uw gasten kunnen even op de tafel(s) die dan liefst in een andere ruimte staat(n),zodat er toch wat privacy is.
Ook kan ik met meerdere tafels komen en uw genodigden inwijden in de respectvolle geneugten die in aanraakland te beleven zijn...
Ik heb hiermee reeds veel ervaring opgedaan onder andere in de 28 door mij georganiseerde massageweekenden...
Ik begeleid in mijn eentje het liefst niet een grotere groep dan 6, bij meer  mensen zal ik aanbieden een tweede en of derde begeleider mee te nemen.

ook hier weer... neem contact op, overleg en overweeg....  

 

Massagecadeaubon

Een bijzonder cadeau, waar je echt mee scoort.

Met een cadeaubon van mij heeft U een uniek en waardevast cadeautje, waar u leuke reacties mee kunt scoren. Ik vind het extra leuk om mensen een massage te geven die dit niet zelf bedacht hebben, maar dit in de handen gedrukt kregen.
Bij hen is de verbazing altijd best groot en daar geniet ik dan weer van.ook kunt u kiezen om met twee te komen....de duomassage!
Scroll eens in mijn gastenboek en laat u overtuigen door de enthousiaste reacties / lofuitingen.

Rugklachten zien

Ik bied U een nieuw ruggetje dmv een intensieve massage.....lees verder....                              

Tegenslagen, niet voor vol aangezien worden,niet gehoord worden, jezelf voorbij lopen, alsmaar in je hoofd zitten, deadlines, grote bedragen, nijd, onmacht, beperkte beweging, te veel hoofdwerk, te drukke kinderen, allemaal (mede)oorzaken van rugklachten.

De weerstand waarmee teleurstellingen tegemoet getreden worden zet zich vaak vast in de rug.

Een stijve rug schreeuwt om een andere visie!

Naast mijn  massage met in dit geval waarschijnlijk een stevige aanpak kijk ik (als U hier prijs op stelt) met U mee naar uw belagers...misschien valt mij iets op...

Misschien bent u onbewust vasthoudend....

Een quote van Monique Hagemeijer ( Spiegelbeeld) : Een te sterke geest creeërt vaak een stijve pijnlijke rug, daar ben je mooi niet klaar mee!

Ook ruggen van stoere harde werkers willen wel eens even losgemaakt worden, dus ook steigerbouwers, timmerlui en stratenmakers zijn van harte welkom, zo ook stoere moekes of drukke pubers...

Mensen zijn soms verbaasd over wat ik hun vertel, maar vinden er vaak wel een nieuwe visie door....

Een zwijgzame massage is ook mogelijk....

Kerstcadeautje

onder de kerstboom ligt soms iets geniaals!

Om U in de gelegenheid te stellen een massagecadeaubon te bedenken heb ik deze bladzijde toegevoegd aan mijn site. Ik garandeer dat degene die U een bon van mij in de handen drukt het hier enorm naar zijn of haar zin zal hebben. Velen gingen U voor en in mijn gastenboek kunt u reacties lezen van tevreden mensen.
Ook samen kunt U hier een geweldige avond beleven, net zo lang als U wilt, hoe langer hoe groter de korting...
Een totaalpakket reserveert U voor € 200,-  dit houdt in, met z'n tweeen incl. koffie of thee, een voetenbadje, een gemberpakking en twee heerlijke massages, tegelijk door twee masseurs, totaal ruim twee uur. U vertrekt met twee cadeaubonnen van 20 min. om door te geven aan een ander die mijn salon nog niet kent.
komt U van ver dan is hier overnachten met ontbijt een optie.We hebben een B&B.

Graag tot mails....